Sunday, May 23, 2010

indah sungguh panorama, bagai pulau nirwana..

ooh la laa...
tropikaaa..

korang ingat lagu kat atas tu? hahaha. kalau tak tahu, klik sini! Itu adalah lagu Francisca Peter.
aku teringat sebab kat dalam bilik ni, walaupun dah pasang kipas nombor 5, masih rasa bahang.
itulah kehidupan di negara tropika. Lin - ko sejok kan kat sana??? tunggu lah balik sini esok, mya mesti berpoloh!

entry ni takde kena mengena ngan tajuk pun.
aku hari ni melantak je kejanya.
semalam pun sama. hahaha. memang gemok!
semalam ke Ukays Perdana ke apa tah nama taman tu.
Rumah Kak Julie, untuk birthday party Eimran Qilfi yang pertama.
sangat grand ye. tema warna merah putih. cemburu sungguh tengok birthday budak2 lahir tahun 2000 ke atas.
meriah uolls. meletup2. ada tema, makanan kalah kenduri tunang, ada entertainment lagi.
anak aku esok2 tak macam mana pulak kan. hahahaha.

gambar update esok lah! sebab lappie Kicap ni takde Photoscape, malas nak guna Adobe Photoshop alasan tak reti guna sebenarnya, wek wek.

lepas dari birthday party, saya dan Mak terus ke Curve (singgah Sri Gombak jap). niat di hati nak singgah Ikea beli scarves rack, tapi tak jadi sebab tak terjumpa. huhu. bila tanya cashier kat mana, jauh sangat, niat terbatal gitu je, next week la kot. jalan2 kat tempat paling syiok iaitu Flea Market, saya berjaya mengepau Mak dengan earings yang super kiut (nanti tunjuk) dan beberapa benda lain. hahaha. balik terus flat sebab bawak kereta dari selatan ke utara. letih.

dan hari ni. Ahad. agenda pagi adalah menonton Private Practice 3 (wuhuuuu!!! dah habis) dan kul 12.30 Puan Didi ambil di rumah terus shoot ke Bukit Damansara untuk wedding member dia. Makan sebanyak2 nye dan balik tu (sangat panas!!!) kitorang singgah Delicious Bangsar Village II untuk layan desserts. Didi had Berrilicious Chocolate Pavlova and i had Red Velvet Cupcake & Earl Grey Tea. uuuu layan sungguh! mahu lagi!!!! hik hik.

dan hari ini, secara rasminya. saya mahu mengumumkan yang saya sedang mengintai Thomas Sabo Charm Bracelet. yummeh. Didi, mahu beli bersama? yuk. Pavilion next week! gile!

oklah, tu je. sambung esok ye dengan gambar2 menarik yan sempat saya rakamkan!

later.
(if nak mengepoh apa saya buat bosan2, sila follow saya di twitter! hahaha. bye!)


p/s : Kiera - welkam to the club
p/s/s : Didi - aku tak sabar ni

ok dah. bye!

4 comments:

suhana azlin said...

kat sini pun dah panas la beb..suhu tgh hari yg cerah boleh sampai 25, apakahhh?? aku ari tu cam nak pitam sbb tgh panas cungap2 dukung mya (biasala minah tu ngada2 menggelintin xnak duduk dlm stroller..haih.)

cam ngengada je duk sini pun nak pitam bagai kan? haha..belum balik kg lagi cmno nih =P

thesweetlittlecat said...

thomas sabo??!!! beb, smlm aku gi Pavilion aku masuk pilih2 last2 tak jadik beli! hahahaha.. sian org tu layan aku..

*nakal sungguh perbuatan saya*

swit@kon said...

suhana azlin,

masak la. hahaha.
aku kat umah takde aircond. lagi lah! huhu

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

hahaha. bakal babe, bakal.