Thursday, May 20, 2010

Wedding Ache Apat dan Achik Paie


Last weekend, seorang lagi ahli Geng! bergelar suami. 
Budak yang paling naif dan berada di tangga bawah carta Geng! telah pun selamat dinikahkan dengan pilihan hatinya, Faidah selepas solat Isya' di Bukit Mahkota, Nilai. 

bersiap

the girls with the groom

kami berenam (Min, Um, Didi, Mila, Ayol dan saya) berkonvoi dengan 10 buah kereta yang lain ke Bukit Mahkota. Dengan dua kali lafaz (first tu sebab tercicir sikit je tang nama) Cheche berjaya memperisterikan Faei. hehehe. dengan sakatan, kutukan dan gelak tawa dua orang lelaki itu (Mila & Ayol) di hadapannya, Cheche tetap maintain. hehehe.

amin...

sisters

hampir jam 12 baru nak sampai rumah, super ngantok dan wedding (majlis persandingan) sebelah perempuan diadakan keesokkan harinya. 

dengan Putrajaya di penuhi oleh ramai rakyat Malaysia sempena sambutan Hari Belia dan Jom Heboh, memanglah super jammed tambah pula di sebelah presint 2. Wedding mereka diadakan di Perbadanan Putrajaya. Kami sampai lebih kurang jam 12.30 dan Cheche dah selamat pun berada di meja santapan. terus je beratur dan makan. masih orang-orang yang sama hadir. Max dan Nana tak berjaya datang kerana ada komitmen yang mendesak dan Said pula lambat. Jam 3 baru sampai, saya dah g presint 10 masa tu.

love the baju!

Geng! super seronok. lepas ni turn Mila dan Um pulak (Good Luck Mila untuk hujung minggu ni!!!!)
Majlis bertema hitam merah di sebelah lelaki yang akan diadakan pada 29 Mei 2010 di Taiping, saya tak dapat hadir (sorry Che) kerana saya ada tugasan untuk wedding di dewan JKR. wedding jiran sebelah ni. 

So, Yasser & Faei. TAHNIAH! Be a good husband ye Che! dan sekali lagi, untuk Um dan Mila...GOOD LUCK!


p/s: gambar lain di Facebook!

1 comment:

m.i.l.a. said...

eh, aku sakat cheche ar..huhu