Thursday, May 20, 2010

Robert Pattinson ada kutu?



klik sini for more story regarding Robert Pattinson lice problem.
i hate the fact that he cut his precious hair, tapi apakan daya....
saya masih menyintai kamu Pattinson R.







courtesy from omg.yahoo.com.
Robert Pattinson and his tousled locks at a "Twilight: New Moon" screening.James Devaney/WireImagePattinson showing off his newly short 'do on "The Ellen DeGeneres Show."Courtesy The Ellen DeGeneres Show

6 comments:

girlmansion# said...

haha... ingt kan RP btul2 ada kutu.. nak jg tgk kutu artis hollywood.. =p

thesweetlittlecat said...

eeeeeeeeeeeeee... kutu kutu kutu!!! dah besar2 pun ade kutu!

ami wafa said...

bengong. dia ni memang ada weird sense of humour kan? british katanya...

aku x suka rambut baru dia ni.

swit@kon said...

girlmansion#

RPatz ni memang pak lawak kan. hihi semua kena tipu dengan dia!

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

aku rela mencari kutu dia babe! hahaha

swit@kon said...

ami wafa,

memang kan. gile. sesuka hati dia je. hahahaha. anyways min, kalau dia nak suh aku carik kutu dia (if ada lah) aku rela. kalau takde kutu pun, ai mahuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

*oh gelinya dengan perangai aku. hahaha*