Tuesday, August 24, 2010

a night of celebration


last week was Min's Birthday. 
walaupun bulan puasa, kami tetap nak raikan.
saya adalah spesies yang suka meraikan orang sebab saya suka buat orang happy.
saya hanya akan buat orang nanges kalau orang tu buat saya nanges. rasakan!!!
oh. tak mahu cerita itu lah. kita cerita pasal birthday Min.


so malam Khamis yang lepas yakni 19 Ogos 2010, kami telah buat plan untuk celebrate bersama-sama di Papparich, Bangi. Niat asal saya dan Didi nak buat cupcakes tema Twilight untuk Min. Tapi memandangkan jatuh hari kerja, kami tiada masa nak mengadun dan membakar. Tapi akhirnya berjaya juga memperolehi kek dari bestie merangkap the one and only housewife sementara dalam Geng!, Lin. Sms Lin dan voila!!!! Muncullah kek coklat bersalut chocolate ganache dan dihiasi dinosaur dan dragon ball character sumbangan Didi. :)



  
Min semasa dapat suprise cake.
Budak perempuan kat sebelah tu lebih teruja bukak plastik souvenir Bangkok :P

surrender cake untuk Diva kecik

Diva sedang dalam proses memadamkan lilin, hahaha

tokang buat kek express. thanks babe!!!


Birthday girl malam itu adalah tidak berapa nak glamer. Sebab? Sebab ada Mya Da Diva. Hiks. Dia menjadi rebutan semua orang seperti Cheche dan Max. Disebabkan diva adalah sangat diva malam itu, dia menjadi mangsa ciuman semua orang sebelum balik. Hahahaha. Nasib baik tak nanges. Semasa sesi memotong kek pun, cik Diva kita yang beriya meniup lilin. Hahaha. Memang kelakar!!!!

entry ini diakhiri dengan wajah comot Mya da Diva dan mamanya ;)

  


So, itu je lah.
Untuk Min - Happy Birthday sekali lagi.
Untuk Diva - i love you. <3
Untuk Geng! - Next meeting - Birthday Mama Diva ok!!


No comments: