Monday, August 2, 2010

payung terjun

sorry. belum boleh update pasal Bangkok.
baru transfer je. adalah dalam 500 keping gambar.
nak memilih dan edit adalah memenatkan.

hari ni plak bos cuti. baru je habis meeting ni.
ye, dia cuti time meeting. good girl, no?
:P

anyways. masih belum ada mood nak menulis review trip, saya nak letak video satu lagu favourite saya dalam beribu2 yang lain iaitu lagu payung terjun atau dalam bahasa inggerisnya Parachute by Cheryl Cole.

Macam entry lagu Fight For This Love, di sini saya nak bitau gak yang dia ni cute. hahaha. dan lagu2 dia memang sangat seswai dengan saya. kira boleh lepas geram dengan lagu Cheryl Cole la kan.

ok. dah. g tengok video ni k.
sedikit trivia video ini ialah penari lelaki yang ala2 hensem tu adalah Derek Hough bff merangkap boyfriend selepas dia dikayu-tigakan oleh Ashley Cole.


layaaaaaaaaaaaannnn


kthxbye

No comments: