Tuesday, November 17, 2009

tolong aku boleh?

korang. assalamualaikum w.b.t.

aku nak tanya ni. aku nak mintak tolong.
camne kita nak trace orang yang komen kat blog merepek2, tapi penakut nak tulis nama sebenar.

sapa tau?
kawan aku ada problem tu. thanks.

3 comments:

icedcham said...

buzz me. i'll tell you. kalau tak dapat exact location pun, kita leh trace IP number ngan lokasi diorang.. berapa kekerapan diorang datang stalking.. nanti kita leh cerita.

Anonymous said...

yup... trace their ip... and then can get location n how many times they come n stalking.
i pun ade kena, begitulah yg dilakukan. tp tak dpt tau pun sapa... huhuu




~coffeeaddicts~

cheche said...

hehe..
kalau dpt trace tu kita gegar terus penakut tu.. pastikan dia jatuh dan xleh berdiri lagi pastu...