Wednesday, November 25, 2009

hantu kasut

my oh my!
korang dah jenguk Yunique Paradise lately?
latest shoes collection?

waaaaaaaaaaaa *air mata berjurai*
sangat sukeeeeeeeeee.

especially yang ni:
(pictures courtesy of Yunique Paradise)


ingat tak??? this is SO similar to the one Big used when he proposed to Carrie
(in that super huge walk-in wadrobe)
Manolo Blahnik like. suka!

ada sesapa nak propose gua? guna kasut ni pun boleh.
baru RM 170. hiks


but they have it in purple and black.
yang ni pun takde hal. haha


omg! this is fierce....
hot! hot! hot! super chunky heel with zip as accessories.
nak satu!


love this! nak beli satu untuk buat pegi keje la.
mesti super comfy. :)


ni seksi taw. dah sebiji macam louboutins.
nak jugak!!!!

i ni kan dah lama tak beli kasut. yes! saya dah berbulan lamanya tak membeli kasut ye kawan2. bilalah agaknya ada rezeki nak menyambar sepasang atau dua atau tiga dan empat. huk.
doakan saya si budak gila kasut dapat beli kasut baru ye.

ok korang. bye.
pada yang mula cuti panjang esok hingga next week, hati2 drive k.
Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha.



3 comments:

suhana azlin said...

im soooo loving it baby! =D

Mursapap said...

Terima kasih kerana memperkenalkan kepada laman sesawang ini.

swit@kon said...

suhana azlin,

me too and me three!

Mursapap,

me in love with this laman. tapi tak penah beli. bitau kalau dah purchase k!