Sunday, November 15, 2009

pencuri

korang suka Italian Job? cerita pencuri kelas atasan yang mencuri benda2 hebat sahaja. kumpulan pencuri yang sememangnya hebat dan ada kepakaran masing2. last 2 weeks aku pinjam cd tv series dengan Um. tajuk dia Leverage.



dia ada lima orang pencuri yang diketuai oleh Nate - bekas penyiasat anti-fraud syarikat insurans, Sophie - pelakon yang ala2 hebat, Hardison - computer geek yang super terror, Eliot - kaki pukul dan pembenci pistol and Parker - pencinta duit yang hebat dalam masuk keluar tempat yang kecik. serius best cerita ni. lawak pun ye. sesapa yang nak jadi pencuri suka tv series yang mencabar memang patut tengok citer ni. go buy a copy of this series for yourself.

and i love parker. cantik dan gila. hahaha.

p/s : aku tak review tau. malas. hehehe. semoga dia sambung sampai 4-5 season!

thanks Um.

* kerja banyak ni. malas. camno?*

3 comments:

ami wafa said...

dgr tajuk cam ntah hape2 ntah kan. mcm ganas, mesti x best. tapi skali tgk aku terus suke. parker is the best! muka ala2 innocent, xde perasaan tapi lawak giler!

skrg tgh tgk the mentalist. best jugak!

swit@kon said...

ami wafa,

thanks to um and kau!
aku dah berjaya suh adik aku plak tengok.

ajako said...

leverage...best siot...suke tgk kerjasama hardison ngan parker...menjadik