Monday, November 23, 2009

Vampire Weekend

what a weekend!
Yesterday E! was full with vampire stories for the whole weekend. starting of with the red carpet for the New Moon Premier, the Fashion Police for the Fangtastic Female Fashion and The New Moon Man, followed by The Secrets of Twilights and 10 Vampires We Love.

Saturday saya bertugas sebagai emcee di Kejohanan Golf (again). sementara menunggu lunch and majlis penyampaian hadiah, we managed to lepak at Sri Hartamas and IKEA. nasiblah takde duit. hahahaha. kalau tak dah memborong. Majlis tamat lebih kurang kul 3 petang. Terus balik ke rumah. Mak buat kenduri sebenarnya on the same day. serius, saya terlepas. when i reached home, busu azman, orang2 melaka n few of acap's friends still ada. and my frens sempat lah datang. Min datang dengan Fadilah n Nad. Pastu Abang Ol and Abang Amir pulak and Said datang dah last. dengan selamba saya pakai shirt and pants je. hahaha. orang lain berbaju kurung bagai. terasa cam jemputan plak. hiks. sedih jugak la sebab tak dapat nak ada sekali masa kenduri tu. and sedih lagi lebih sikit sebab semua orang pun tak dapat nak datang. mungkin rumah saya kecik, sedara ramai. penuh. tak selesa. dan mungkin juga makanan tak sedap. hahaha. ada aku kesah? renung-renungkan.... :P

malam sabtu tu memang bertungkus lumus dengan mak membasuh barang-barang katering. semuanya besar-besar. sinki dah la cinonet. sempat lah saya cuci dengan dapur belakang sekali. tak tahan. berlengas!

and yesterday. ahad. pepagi dah gerak ke Cyberjaya. macam biasa lah. Breakkie session dengan Geng!, Min and Um. yes! semalam birthday Cik Um yang ke-26. i brought the leftover chocolate brownie from saturday's kenduri, sprinkle some colourful beads and stick on two candles. min yang keji, sampai je terus makan seketul! haha. tapi um berjaya jugak tiup lilin. lepak sampai kul 1130. petang and malam saya lepak kat rumah je.best gila! relax. malam semalam tengok sambungan Mahathir Biography. huhu. saya nanges lagi. part masa dia kena heart attack first time and part dia nak letak jawatan tu. memang nanges lah!

anyway itu saja cerita vampire weekend saya. gambar tak transfer lagi lah. semalam kamera acap bawak masuk dalam bilik dia. pagi ni tak sempat nak g amik. later saya update di entry yang lain k.

have a nice monday!!

xoxo

No comments: