Wednesday, November 25, 2009

the re-cap bergambar

mak ai. semalam check2 hardisk comel gua, ada banyak gambar tak (yang dah siap edit) tak publish2 lagi. erm so here goes. kalau rasa termuntah membaca, macam biasa lah sila klik tanda 'x' ye:

1. Dinner @ Didi's

didi cooked dinner for us. hubby dia kat Sarawak. i had a sleepover and the next day kitorang merayap.




the spread (terlupa masukkan ice cream la)


min, um (minum) & tuan tanah (didi)
ampun didi. aku ada gmbr ni je. gambar ko tengah gosip ngan min kot.

malam tu best. siap um buat teori 'bunga' lagi. maybe dia akan citer kat blog dia. kita tunggu je la. yang penting ini lah konklusi um:

didi - orked (yang kuat membebel)
ahkon - ros (yang gedik)
nana - teratai (yang sombong)
min - bunga raya (decent dan patriotik)
max - cactus

yang lain belum ada kot. kalau ada sila tambah
oopppss : sila perhatikan baju pasangan bercinta (um-mila) sama kay. chumels


2. Pertandingan Pejabat Terbaik @ Office

orang datang, check2 office. comply dengan peraturan asas tak. ada penambahbaikan tak. rasa cam boleh menang. tapi tak tau result lagi. pesanan penaja : tengok L.O. terlampau di bawah ni. hahaha


yours truly rasa macam nak terbang. hahaha

3. Kenduri @ Rumah ku

kenduri yang saya pun jadi tetamu. start kul 12. saya sampai kul 4. sempat main2 ngan kazen2 ku. thanks min n said for coming. abang ol and abang amir too.




budak chomel! nama erin amani

4. Birthday Um @ OTWC

unplanned. rasa cam nak celebrate. so bawak je brownie. baru aku perasan. tiap2 tahun aku celebrate um dengan sediakan kek tuk dia. hehehe


buatan sendiri. umbrella dan lilin ada koleksi ahkon ye ;P


usaha gigih min menyalakan lilin sehingga membakar diri jari


birthday girl sibok sms mila la tu


kerja selesai, min  menumpukan perhatian kepada Bella's Diary dan Um mula meniup lilin.

5. My New Bedsheet (perlukah?)

i sker. kaler shuwit. harga bargain gila!


aussino. berusia 1 hari 2 malam.

ok. tu je. entry terlampau bergambar.
xoxo

bye


3 comments:

didi said...

marah aku kau tak menyerlahkan kechomelan sebenar aku!!!!!!!!!!!!!

swit@kon said...

didi,

kira chumel la tu. bukankah kita melihat the bad sight seseorang untuk tau chumel ke tak?
hahahaha

AFIQ zainal said...

bukankah itu yasir arafat?