Saturday, November 21, 2009

Are You Ready For New Moon?

i am exhausted.
right now, i am in a position where the laptop in on my tummy (alas dengan bantal) and i am trying to finish the 'Are You Ready For New Moon' quiz by MSN.com. saya tengah baring and mata dah tak larat ni sebenarnya. degil jugak nak online. rasa tercekik kalau tak online sehari. hehehe. lelaki2 di rumah ni semuanya nak tengok tv. tengok bola. takde chance nak tengok Red Carpet Live - New Moon Premier. marah taw!

so kita buat kuiz je.
ok. saya dah siap kuiz itu!

nak tau score cik ahkon berapa??



hahaha.
so saya dah boleh beli tiket next week. plan nak tengok di alamanda je. rabu or khamis malam. wuhuu.
to my fellow Twihards, sila klik link ini untuk menjawab soalan Are You Ready For 'New Moon'.
or just type www.msn.com and go to the quiz section kay.
(Min dan Puan Didi sila buat dan laporkan)

have fun, enjoy and please share your score here! gud luck.

oh saya dah ngantok. *yawn*
c ya later!

No comments: