Friday, November 13, 2009

mahu kongsi sama kamu




tajuk : stray cat - si chomel dompok
lokasi : mamak presint lapan, putrajaya



tajuk : bunga tantek
lokasi : taman botani, pulau pinang



tajuk : a cuppa on rainy day
lokasi : rumah saya



tajuk : payung emas
lokasi : restoran sari sunda, bandung indonesia



tajuk : eye on malaysia
lokasi : melaka



tajuk : tradisi lama
lokasi : kampung jawa, melaka



tajuk : i am the cutest joker
lokasi : rahsia



tajuk : meniti sejarah lama
lokasi : sungai melaka, melaka



tajuk : warna warni nasi
lokasi : chaiyo bistro, sungai merab




lamanya tak ada sesi photo. gambar-gambar di atas sana semuanya baru belaka. selepas lahir D5000 itu. belum lagi buka harddisk yang berlumut dengan awak tu. lagi banyak gambar zaman-zaman gonjeng di UTM.

have a nice and fun weekend kawan2!
malam ni ada sesi Geng! di rumah didi and saya tido sana.
esok ada projek!
bye

xoxo



3 comments:

Mursapap said...

Apa kata testing tangkap gamba diriku dgn suamiku ala-ala paparazi?

Pastu we all can act like a celebrity n mcm tak nak kene tangkap gamba.. Best woooo

swit@kon said...

Mursapap,

boleh je babe. aku ni ketandusan orang nak posing. aku suka je nak amik2 gambar gedik orang ni

safwan asyad said...

love the joker pic...using CLS rite?