Monday, November 16, 2009

obsessive


did you guys watched Biography - Mahathir that aired last night on History (channel 555). i did! and i really enjoyed it. there was a time when i held back my tears because of the story. especially when he talked about his mother's and Tun Razak's illness and ho hard life was back then.he is my hero. always was and always will. being an officer in jaypeeam, i tend to deal a lot with his office but till now i never got a chance to meet him in person. pernah lah sekali. masa tu ada event kat UTM and masa beratur2 tu sempat salam, cium tangan. suka! i am hoping i'll see him again. sangat nak jumpa, amik gambar. at least i have a memory with him kan. pernah satu masa aku obsess dengan Tun M. hihi. untuk yang tak sempat tengok semalam, Biography - Mahathir (Part 2) will air on the same channel next Sunday, November 22nd, 2009 at 8pm.

obsess.
people tend to be obsessive with so many thing in this world.
didi's obsession is toward food. um obsess dengan ape, aku lupa. obsess dengan mila kot. hahaha.
my cousin, hazry obsess with Liverpool. the obsession menyebabkan dia kena pakai alat pengesan degupan jantung sebab dia frust gila Liverpool kalah sampai semput tahap gaban.

i am obsess with boys shoes.i love shoes more than any other thing in this world.
but my geng! keep on saying that i am obsess with boys. hahahahaha
mungkinkah?
maybe la kot. saya suka cuci mata.
pagi ni sampai office je rasa nyaman. senyum sendiri2.
sebab nampak officer peeteedee baru lapor diri.
hau hau hau. cam chomel2 je.
obsess kah aku? renung-renungkan....


oh ok. jom kongsi korang obsess ape.
let your comments down there k.
thanks. :P


9 comments:

nishashburn said...

saya obses nk kawen... bleh? =P

Lady said...

aku obses dengan er.. getting a twin~ and ofkos MU! hohoho.. tapi hopefully i dont need to use the alat degupan jantung tu~ eheh.

thesweetlittlecat said...

aku? 1. MU 2. cats 3. handbags!!! oooo.. yeahhh

swit@kon said...

nishashburn,

(dalam hati) saya pun! hahahaha

swit@kon said...

Lady,

aku doakan ko dapat twin itu. lelaki dan perempuan! :D

MU? ok ko geng adik aku. aku tak. haha

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

MU - aku tak
kucing - dulu2 zaman budak2
handbag - ala kadar

:D

Eny Yusof said...

Aku rasa kau tau aku obsess dengan apa. Aku obsess ngan Korea especially the man yang oh-so-romantic and too damn cute. Oi bila aku nak dapat boifren korean ni....

ummphs.. said...

mila tu bukan obsession ok.
anyway.. aku masih obsess dengan dvd haram. as always. :)

suhana azlin said...

aku obses dgn bau oven dan juga dgn makanan..i dont know..its like very very very special relationship and the feeling when something delicious popped into my mouth..ummpphh..its impeccable..haha..

selain tu, of course obses kpd kenaifan mya dan obses kpd papa mya slps beliau cukur jambang =)