Wednesday, November 11, 2009

satu lagi settle

penat ah! baru balik present asskaytee kat bangunan Jabatan itu nun di Mines sana. penat sebab dah gerak dari opis kul 12. g makan tengah hari di Pagar Satu dan solat Zuhur di bangunan itu. Kena jadi Pengerusi Majlis untuk 1st half. mengantok sebab duduk depan dengan penjaga masa. menanti giliran yang ke-9 dari 10 pembentang. rata-rata asskaytee berkenaan dengan kewangan. so banyak jugak kucilan berlaku. sebab buat operasi kan. bab2 dasar memang soalannya agak rigid.

so, selesai sudah Bab Dua. masuk Bab Tiga iaitu sesi menyiapkan esaimen yang perlu dihantar sebelum atau pada 20 ari bulan ni. esok pepagi ada meeting ni. meeting besar ngan agensi. budak2 tu tengah bertungkus lumus buat buku. nasib kau! aku bitau dari haritu kan..huhuhu penat. nak balik. tapi tanak tinggalkan diorang tengah buat kerja.

so, i missed adni's group weekly activity - wall climbing. again. today.
sorry babe. catch up with you later k.
:(

2 comments:

Aida Manap said...

eh, tak sempat nak wish good luck...err, good luck untuk your kertas renungan and assignment jerla..:) (korang ada gak ke kertas renungan??)

swit@kon said...

Aida Manap,

terima kasih.
assignment ada. tapi belum mula buat pun