Sunday, November 29, 2009

cuti panjang

hai korang.

Selamat Hari Raya Aidiladha.
harap2 semua sihat. me? jumaat pagi balik melaka. makan dengan sangat banyak. sabtu lepas lunch balik putrajaya. and then gerak ke KLCC. ye. KLCC. lepak kat The Apartment yang super chill dan penuh rasa kasih sayang. tambah pulak dengan baked chocolate pudding yang yummy. nak makan pavlova. tapi strawberry habis kot. *duh*

kemudian saya ke The Big Bad Wolf Warehouse Sale. ye. ingat lagi tak entry saya dan min ke jualan buku dan menggila? ha.. saya pegi semalam. and i bought 6 books altogether. turut menggila. kepala sakit sebab keep on pusing2 carik buku.


nampak tak buku paling hujung sebelah kanan bawah. saya ingatkan buku Wuthering Height.
Rupanya tersalah la. itu Withering Height. huk huk. some of the books are not for me but to give away as present. we'll see which is which la. :D


tak tahan lah. buku2 tu buat saya hilang ingatan kat orang sebelah yang gila jugak semalam. hahaha


yang ni macam menarik untuk bagi pada my boss. tengok lah.
macam berniat nak simpan

pastu kitorang layan Pelita sebelah KLCC tu and terus balik dan menggila lagi sampai dinihari. hari ni tak nak buat ape2 sebab nak relax saja. malam ni dah janji ngan didi untuk keluar dinner di pavilion. perut masih penuh sekarang dan tak rasa teruja lagi. orang nak balik dah. terasa dah lain macam.

saya tengah carik tiket ni. nak holiday holiduu la. BKK kot.
ok dah la. nak g tengok tiket
bye

4 comments:

mardeque said...

ko memang giler baca buku eh.. bagus la..
aku suka beli, pastu berhabuk tak terbaca..
kene spend masa untuk membaca ni.. erm..

eh..eh.. dgn saper ko date ni?? nanti aku tanya didi... hihihihi

ami wafa said...

aku ada wuthering height. bali rm5 kat kedai bundle kat bangi. tengok je terus amek.

swit@kon said...

mardeque,

wah. ko nak tanya didi ke? didi pun tak tau la. hahaha.

ye mar. aku suka gila buku. bleh bercinta!

swit@kon said...

ami wafa,

huhu. aku salah beli. chet!
nanti pinjam :D