Thursday, November 5, 2009

a movie date





yeah baby. semalam adalah hari tidak bekerja. hari malas. hari lepak. hari apa lagi tah. disebabkan sesi presentation asskaytee aku next week, saya lari sekejap dari office untuk hari semalam. malas! :P


pagi bangun awal cam biasa ok. walaupun tidak bekerja. bangun2 terus buat kopi dan makan roti dengan scramble egg (dapat mak yang best, pepagi dah buatkan sarapan ye. love you la mak!) sambil tengok Samantha Who? yang dipinjam dari Um.


layan e-mail sambil2 tu and ada e-mail jemputan ajak makan tengah hari. puchuk dicita ulam mendatang. kul 1250 baru hegeh nak lari ke rumah Min. hehehe. gambar ada. tapi nanti aaa letak. sebab kamera tinggal kat rumah. lepas makan tengah hari, sebenarnya dah plan ngan min nak tengok movie. wuhuuuuuuuuuuuuu. last tengok movie masa birthday, cerita The Ugly Truth kat Queensbay tu.


Terima Kasih kepada Cik Siti Aminah kerana menjadi date saya untuk tengok movie semalam. walaupun The Time Traveller's Wife (TTTW) itu so-so sahaja. i had fun k! hik hik. Untuk korang yang dah baca buku Audrey Niffenegger tu, jangan berharap sangat k. buku dia waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sedih dan huk huk tau. kalau nak feel, sila baca novelnya! tapi Eric Bana tu shomel. hik hik. i give the movie 2.5 out of 5 stars. ok. itu saja. gambar? nanti lah. Min, we'll work things out pasal New Moon tu k! :P

hari ni semangat nak kerja taw.
papai.


xoxo






1 comment:

ami wafa said...

tapi utk org yg belum baca buku tu, the movie was not that bad. aku hampir menangis tgk the ending. but my fav part was the wedding. chumel!

bagus jugak tgk muvi b4 baca buku, nanti bila baca, bole imagine watak2 tu. speaking of which, bila mau bagi saya buku itu?