Wednesday, November 11, 2009

OH AM GEE (OMG!)

this just in!!

maaflah. i just wanna quit having those twihard entry. tapi yang ini. sangat mengujakan. huk. i love, love, love it!!! now. i am officially Team ROBSTEN! awww. there are so sweet. both are mysteriously dark and complicated. this was captured masa they landed at London's airport kot. to promote New Moon. hehehe malam ni sambung berangan la nampaknya. cute! more picture click here.








aaaaaaaaa mak soka kay.  pedulik ape orang nak kata. saya suka!!!
go Robsten!
Pictures Credit to ROBsessed

enjoy korang.

p/s : please dont make this for the promotional purposes. please. please. *fingers cross*

6 comments:

Mursapap said...

Saya tak faham kenapa org suka cerita ini.

Sila explain.

nishashburn said...

ARE THEY HOLDING HANDS??!!!
ARE THE RUMORS FINALLY COMING TRUE??!
ehehe... tak pasal2 aku pun ter sucked in this twihard madness bile baca blog si akon nih! hissyy

ami wafa said...

and yet ko kata tahap obsesi aku terhadap mereka scares you.
haih!

swit@kon said...

Mursapap,

pinat. dah tgk twilight belum? dah baca twilight saga belum?

sila jawab soalan saya lepas itu saya explain

swit@kon said...

nishashburn,

i hope it is true. not because diorang nak gain publisity or whatsoever. suka kan!!! chomelness

swit@kon said...

ami wafa,

obsesi tidak menjadi kesalahan bukan. hahahahahahaha