Monday, June 21, 2010

coba bernapas

hari sabtu saya horror.
bukan horror tapi bosan.
bosan tapi tidak mengeluarkan sebarang duit.
saya malas keluar dari rumah.
saya buat spring cleaning yang mengakibatkan hidung dan seluruh T-Zone membengkak.
tapi saya berjaya habiskan 8 chapter The Carrie Diaries.
malam Sabtu saya craving burger tepi jalan tapi malas nak keluar.
pastu saya post tweets kat Twitter yang saya kepingin kopi dan aircond?
like wtf. hahaha

hari Ahad saya bermula dengan cemerlang.
saya breakfast dengan Didi dan Um (oh dan Najeeb).
berjaya basuh kereta selepas 2 bulan baby ku menderita kekotoran.
Mak Ngah Clan datang rumah.
ada tiket GT Japan.
mula2 malas join tapi katanya tiket paddock.
apa lagi. meroyan la haku. capai D5000 dan terus ikut.
kesian Kicap and Angah duduk di grandstand sambil kami melambai2 di bawah garisan permulaan.
oh. gadis GT Japan? tunggu entry khas saya.
malam tadi kepenatan. otak dan kaki.
mak suruh sidai baju pun saya geleng kepala. derhaka kau!

hari ni? Isnin.
tak sempat nak layan Monday blues.
weekend ni event besar.
haram tak settle banyak benda.
esok malam yemcee lagi.
wah. kalut aku!
nak kena g beli belon ni.
sapa nak ikut? kat Petaling Jaya.

oh. lagi 15 minit kul 1.
nak g lunch.
kelaparan.
later.

wi-fi router kat umah masih belum dibetulkan.
sebab tu tiada entry sabtu dan ahad.
malas guna BB modem.
celcom punya connection lembab!'

ok dah. bye

4 comments:

my-name-is-dk said...

ye benar..semnggu jugk la kita tk mkn bersama ;(

cacah said...

diary carrie tu, carrie dalam SATC ke? macam best je... :D

swit@kon said...

my-name-is-dk,

hari ni! nasik ayam p9!!!!

swit@kon said...

cacah,

Carrie Diaries tu cerita Carrie Bradshaw before pergi ke Manhattan. Masa sekolah.