Monday, June 28, 2010

give up

ok. saya telah tinggalkan blog ini untuk tempoh 4 hari.
saya ada banyak sangat entry yang tak dimasukkan lagi.
dah berjulat ok. dari Tanamera Spa ke Japan GT.

penat lagi. lah. kenapa penat?
sebab saya comittee untuk event semalam dan sabtu yang lepas.
event ape?

event ni:

 NAJIB   sambil diperhatikan Rosmah  menunjukkan kemahiran pada pertandingan Nescafe tarik selepas merasmikan Majlis Penutup Kejohanan Mendayung dan Hari Keluarga  JPM, semalam.
bharianonline - click sini.



utusan online - click sini


harian metro online - click sini

dua hari berkampung di Kompleks Sukan Air, Presint 6 Putrajaya sebab Pullman Hotel fully booked. Super letih. Kaki saya hari tu dah ok selepas spa, jadi balik. cramped teruk gila. sempat jugak buat pemeriksaan kesihatan. berat saya kini hanya 43.3kg.

argh. masih tidak mempunyai mood. gila penat.
saya perlu teruskan!!! fighting!
*mari teruskan tido*

10 comments:

my-name-is-dk said...

berlarian2 pada hari minggu adalah menyakitkan hati kan ? hahah lagi la bila kene bangun 6.30 utk bersiap.. give me back my weekend !

thesweetlittlecat said...

i wanna b super bz too cuz i can loose weight like u do! :)

p.s. as i tweeted yday, u need rest babe!

didi said...

aik?
anda lebih ringan dari saya?

oh, takpe
anda lagi pendek sari saya....

(statement menyedapkan hati sendiri & sekali gus mengejek kau)

swit@kon said...

my-name-is-dk,

walaupun kamu hanya melepak dengan datang cun2 memakai kasut kaler merah, yes. kamu juga ke hulu dan hilir jadi PA sementara semasa PA wiken saya lewat bangun tido. hahaha

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

aku bz dan turun berat kerana aku bergerak babe. buat event kejohanan rowing. bukan event dinner. dahla kompleks sukan tu sikit punya besar kan. panas lak tu. huhu

swit@kon said...

didi,

lah. mestilah aku ringan dari kau. kau kan dah gemok. dah berapa dah baju kau kena ketepikan puan bom????

hahahaha

pendek aku pun kurang sikit je dari kau. tapi berat kau lebih banyak dari aku.

lalalalalala

Mursapap said...

Weh, sentap komen terhadap didi itew (bagi pihak didi. Menyebok saja (i know!))

Perasan tak wife PM sekarang lebih mesra muka dia. Senyum and cooperative than usual. Ini hasil penyelidikan bukan secara fizikal one to one tp hasil tgk tv dan gamba dalam paper yang byk candid.

Dia happy rambut dia lawa kot kan.

swit@kon said...

Mursapap,

Senyuman? yes, very the manis hehehe. story? PM me!

didi said...

takpe
yang gemok boleh dikuruskan

yang pendek
alhaiiiii.....

setakat stilettos tu, simpan je lah

swit@kon said...

didi,

wah! cube menjolok sarang lebah nampaknye.

eh. tak bleh jolok. sebab kau punya kaki pun pendek cam aku.

nak pinjam my 5inch??


:P