Thursday, June 10, 2010

missing pieces


the beach, the sand, the sea & all the scenery places ...








the food ...






the friends




  • mengantuk. sambil baca transkrip ucapan YAB Perdana Menteri - Pembentangan Rancangan Malaysia Ke-10 di Dewan Rakyat pagi tadi.
  • i'll be seeing SG Girls + SG Girls Jr. this coming Saturday for Maria's Engagement. yeay! mahu ciyom Rafel.
  • rasa tepu dan mahu vacation. saya dah beli tiket. ke mana? nanti lah bitau.
  • rindu pula nak jalan2 keliling Malaysia dengan tambang full fare dan percuma. Muni/Dal, sila jawab.
  • mahu charge bateri kamera dan snap snap lah! 
  • rasa nak tengok movie la weekend ni. nak tunggu SATC tu lembab sangat. Saturday lah kot, amik midnite. wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

hari ni masih mahu balik awal dan main game. 
wakakaka. gelak macam budak setan.





No comments: